søndag 25. november 2012

De urørlige

Hei,

I går var jeg, mamma, pappa og Anders på kino. Vi så filmen De urørlige. Dette er en kjempefin film. 




Filmen handler om mangemilliardæren Philippe, som er lam fra nakken og ned. Dette gjør at han må sitte i rullestol og trenger ekstra mye hjelp. Han skal ansette en ny pleieassistent. En av dem som søker på jobben er Driss. Han søkte kun for å få underskrift om at han hadde søkt. Det er nemlig slik at hvis han får tre underskrifter om at han har søkt på en jobb, men arbeidsgiveren ikke var interessert, får han trygd. Men det viser seg at Philippe vil ha Driss som pleieassistent. 




Driss er uforsvarlig og viser ikke mye omtanke for Philippe, men det er akkurat det Philippe vil ha. Han vil ha en som ikke hele tiden tenker: "Stakkars mann, jeg må være så forsiktig som mulig med ham." Dette fører til et sterkt kameratskap mellom disse to mennene.


Dette er en utrolig morsom og søt film. Det er en veldig fin historie, og samtalene mellom disse to er utrolig spesielle og morsomme. Dette er virkelig en film som du sitter igjen med en god følelse etter at du har sett. I tillegg er filmen basert på en sann historie. Jeg anbefaler virkelig!!!




Filmen er fransk, og den er laget av Eric Toledano og Oliver Nakache. Det er François Cluzet som spiller Philippe og Omar Sy spiller Driss. Filmen har 7 års-aldersgrense, men passer best for ungdom og voksne. Det er fordi mange yngre barn ikke vil forstå filmen.

Her kommer traileren:



Har du sett filmen?
Hva syntes du?

- Anna

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar